+31 (0)6-51944707 piet@davitnieuwestijl.nl

Davit nieuwe stijl: Innovatie in stijl voor uw jacht

Het kan zo handig zijn: een kleine boot op uw jacht om even snel naar de kant te kunnen gaan. In geval van nood, uw hond uit te laten wanneer u op anker ligt, voor een boodschap of voor andere zaken. Maar een standaard davit past niet op iedere boot en echt mooi zijn ze ook niet. Maar nu is er de davit nieuwe stijl: zo takelt u met hoogwaardig design uw extra boot zonder enige moeite in en uit het water!

 

Hydraulisch

De davit nieuwe stijl werkt met een hydraulische cilinder. U kunt er boten tot 500 kilo mee in en uit het water takelen. U kunt de hydraulische cilinder in iedere gewenste kleur laten spuiten zodat uw davit perfect bij uw boot past. U kunt ook kiezen voor de luxe uitvoering in roestvrij staal.

Na ons vooronderzoek weten we of ook uw boot geschikt is voor deze innovatieve oplossing. Wij monteren en installeren uw davit nieuwe stijl in één dag. De oliepompunit monteren we in uw motorruimte. Is uw speedjacht bij een vaste monteur in onderhoud? Dan zoeken wij graag de samenwerking!

U heeft standaard een jaar garantie op uw davit nieuwe stijl.

Gemakkelijk bedienbaar

De davit nieuwe stijl is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of via een app op uw telefoon. De cilinder is custom-made en geoutilleerd om het gewicht van uw bijboot te trekken.