+31 (0)6-51944707 piet@davitnieuwestijl.nl

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 18.210.11.249 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Peppino Roest Peppino Roest uit Overveen heeft geschreven op oktober 16, 2020 om 7:59 pm:
Vandaag werd op ons jacht, Super Lauwersmeer Discovery 45AC, een nieuw davit systeem gemonteerd door Piet en Rogier. Alles keurig volgens afspraak en werkend gedemonstreerd. Tevens ook mooi om te zien, zeker de hydraulische precisie en te bedienen via de App op de smartphone (zie Facebook @MS.kaikoura).
Ben Ben heeft geschreven op oktober 12, 2020 om 7:07 pm:
Dhr. van Hattem heeft een goedwerkend systeem voor de bijboot geleverd en onze specifieke wensen in zijn produkt verwerkt; " Zijn produkt is helemaal naar onze wens gemaakt". Tevens is dhr. van Hatten een ondernemer, die zijn gemaakte afspraken nakomt. Dit bijboot-lift-systeem is een aanrader!
Arie Boer Arie Boer uit Ridderkerk heeft geschreven op augustus 6, 2020 om 9:54 am:
Bedankt voor je geweldige uitvinding Piet, wij zijn er zeer content mee, een davit van deze tijd om eenvoudig en snel onze bijboot te water laten. Groet Arie en Gre
R scheers R scheers uit Roermond heeft geschreven op augustus 3, 2020 om 9:28 am:
Na lang zoeken hebben wij het perfecte systeem gevonden om onze bijboot te water te laten Davit nieuee stijl Een mooi disignbeugel Binnen minuut neer laten Binnen minuut ophalen Geluidloos Hydraulisch systeem Per telefoon of afstandsbediening GEWElDIG Service dooe het hele land Supersysteem
J.C. van Biezen J.C. van Biezen uit Geertruidenberg heeft geschreven op mei 20, 2020 om 1:50 pm:
2 jaar gezocht na de juiste oplossing voor onze bijboot op een Bruijs Spiegelkotter en samen met Piet tot de perfecte oplossing gekomen. Wij zijn er zeer blij mee en trots op. Zeker als je van een davit in STIJL houd. Aanbeveling meer dan waard.
René René uit Elburg heeft geschreven op juli 25, 2019 om 7:18 am:
Na lang zoeken de juiste persoon gevonden om onze wensen te realiseren. Na wat brainwaven met Piet mag het resultaat er zijn, een prachtige, stoere design beugel welke een aanvulling is op ons schip en zeer functioneel voor het gebruik onze bijboot. Erg makkelijk in gebruik d.mv. de afstandsbediening. Kortom een jong bedrijf met een mooi product, wat meedenkt met de klant en zijn afspraken na komt! Nogmaals super blij met het resultaat en ga zo door.
Tineke en dik peters Tineke en dik peters uit Arnhem heeft geschreven op juli 24, 2019 om 10:38 am:
Piet van Hattem van davit nieuwe stijl?.Dit is het teeede seizoen dat we varen met jullie mooie systeem.We zijn zeer tevreden met dit prachtige systeem.Binnen 1 minuut het bootje in en uit het water helemaal top ?
Madelon Madelon uit Huissen heeft geschreven op september 7, 2018 om 6:07 am:
Wij hebben zoveel profijt van deze beugel . En zeker makkelijk te bedienen met je eigen mobiel. Het bootje blijft lekker schoon. En veel complimenten gehad van het design, dat komt mooi overeen met de boot. Helemaal TOPPIE ??