+31 (0)6-51944707 piet@davitnieuwestijl.nl

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 100.28.2.72 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Hans Hans uit Willemstad schreef op juni 10, 2024 om 5:38 pm
Na veel online onderzoek hebben we gekozen voor de Davit Nieuwe Stijl voor onze Linssen boot. Ook zwaardere dingy's kunnen hiermee eenvoudig uit het water getild worden en het ziet er erg modern en strak uit. Niet alleen is het een erg mooie davit maar ook de montage en service zijn super. We zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben en we bevelen het iedereen aan!
Beheerdersantwoord van: Piet van Hattem
Leuk om te horen Hans, we doen ons uiterste best!
Ineke Ineke schreef op mei 20, 2024 om 1:42 pm
Vanochtend, 2e pinksterdag, een probleem met onze nieuwe davit. Piet gebeld en die kwam vanmiddag en heeft het probleem opgelost. Top service! Dank je wel Piet.
Beheerdersantwoord van: Piet van Hattem
We zoeken altijd naar een oplossing en soms moet dat snel maar we doen graag een stapje extra om onze klanten tevreden te houden.
John van wanrooij John van wanrooij uit Oosterhout schreef op april 30, 2024 om 2:43 pm
Piet heeft wederom perfecte service verleend. De Davitnieuwestijl van mijn verkochte boot overgezet naar mijn nieuwe boot incl diverse aanpassingen. Helemaal top! Piet, dank je wel weer!
JP JP uit OISTERWIJK schreef op april 15, 2024 om 9:45 am
De opstart had wat om handen, maar het resultaat is geweldig. Piet levert mooi materiaal en de montage gebeurt vakkundig. Het is een prachtig product die het oude systeem meteen doet vergeten. Piet is een man van zijn woord en met zijn kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat het in- en uithalen van je boot een genot is. Mooi werk, Piet bedankt!
Tjitze de Wit Tjitze de Wit uit Nijland schreef op juli 13, 2023 om 9:02 am
Wat een verademing! In plaats van de twee ouderwetse handliertjes welke de boot op het zwemplateau zakken, nu een Davit nieuwe stijl door Piet laten monteren op onze SK Pilot 12,50. Nu met één vinger de boot in of uit het water via de app op de telefoon. Nadien nog een upgrade draadloze afstandsbediening laten monteren, ook dit werkt super. Bedankt Piet en Rogier, top!
Barbara Fikke Barbara Fikke uit Zeist schreef op mei 14, 2023 om 6:27 pm
Wat zijn wij blij met deze davit nieuwe stijl! Moeiteloos en met plezier halen we onze Projet uit het water. Hij hangt prachtig achter onze Super van Craft. Na een snel offertetraject kwam Piet al na enkele weken de Davit monteren. Wij zijn zeer tevreden over de montage en het afhangen van de bijboot.
Martin Bolsinger Martin Bolsinger uit Switzerland schreef op juni 14, 2022 om 6:29 am
After an extensive search, I finally stumbled over this elegant and almost minimalistic design. Pure function with a high degree of use comfort: just up and down. Nothing else. The dinghy sits perfectly in the rounded ‚ellbows‘ and does not need further fixing. Even better: the hoodie fits perfectly over it all. The price is very fair and the stainless steel work is immaculate. Piet is a very kind and straight. No fuss, just great work! Linssen GS 40.0 Sedan
Thröner Michael Thröner Michael schreef op mei 14, 2022 om 8:55 pm
Wir haben lange nach einem System gesucht um unser Schlauchboot hinter unserem Boot mitzunehmen. Mit davit nieuwe stijl haben wir das richtige gefunden.Auch der Aufbau lief reibungslos und das Boot wurde wie vorgefunden verlassen .Es ist sehr einfach von der Bedienung und toll mit dem Handy zu bedienen.Der Service ist einfach nur spitze. 👍👌👍👌👍👌👍👌👌
K. De Deckere K. De Deckere uit België schreef op april 19, 2022 om 4:40 pm
We hebben de davits nu echt in gebruik en het is werkelijk geweldig. Zonder enige moeite slaag ik erin om m´n nieuwe bijboot alleen uit het water te halen. Ook nog eens bedankt voor de vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Groetjes, Kris de Deckere
André Kant André Kant uit Strijen schreef op mei 3, 2021 om 10:04 am
Offerte besproken op de boot, sleutel afgegeven van het schiphuis, na 4 weken belde Piet voor een afspraak om het werk op te leveren. Geen enkel restpunt. Perfect uitgevoerd Piet ! Dat zijn ondernemers waar ik van hou. "EEN MAN EEN MAN, EEN WOORD EEN WOORD"
Leen Geluk Leen Geluk uit Oud Alblas schreef op maart 12, 2021 om 12:56 pm
Piet heeft echt vakwerk geleverd! Het begon al met vlot reageren op de offerte-aanvraag, kort daarna alles netjes ingemeten en een paar weken later snel en vakbekwaam geïnstalleerd door het team Piet/Rogier. Het resultaat mag er zijn! Behalve heel functioneel ook een design wat perfect past bij onze Steeler explorer 47. Familie Geluk MY Bonsanco.
Hans vd Plas Hans vd Plas uit Katwijk ZH schreef op oktober 28, 2020 om 4:14 pm
Afgelopen zomer hebben wij een Davit Nieuwe Stijl laten monteren op onze boot (Van den Hoven Exclusive 1600) ideaal hoe het systeem de bijboot aan en van boord lift zonder dat je hoeft te duwen of te trekken. Dit gebeurd allemaal met 1 druk op de knop van je iPhone of Android. Echt een aanrader qua design en functionaliteit.
Peppino Roest Peppino Roest uit Overveen schreef op oktober 16, 2020 om 7:59 pm
Vandaag werd op ons jacht, Super Lauwersmeer Discovery 45AC, een nieuw davit systeem gemonteerd door Piet en Rogier. Alles keurig volgens afspraak en werkend gedemonstreerd. Tevens ook mooi om te zien, zeker de hydraulische precisie en te bedienen via de App op de smartphone (zie Facebook @MS.kaikoura).
Ben Ben schreef op oktober 12, 2020 om 7:07 pm
Dhr. van Hattem heeft een goedwerkend systeem voor de bijboot geleverd en onze specifieke wensen in zijn produkt verwerkt; " Zijn produkt is helemaal naar onze wens gemaakt". Tevens is dhr. van Hatten een ondernemer, die zijn gemaakte afspraken nakomt. Dit bijboot-lift-systeem is een aanrader!
Arie Boer Arie Boer uit Ridderkerk schreef op augustus 6, 2020 om 9:54 am
Bedankt voor je geweldige uitvinding Piet, wij zijn er zeer content mee, een davit van deze tijd om eenvoudig en snel onze bijboot te water laten. Groet Arie en Gre
R scheers R scheers uit Roermond schreef op augustus 3, 2020 om 9:28 am
Na lang zoeken hebben wij het perfecte systeem gevonden om onze bijboot te water te laten Davit nieuee stijl Een mooi disignbeugel Binnen minuut neer laten Binnen minuut ophalen Geluidloos Hydraulisch systeem Per telefoon of afstandsbediening GEWElDIG Service dooe het hele land Supersysteem
J.C. van Biezen J.C. van Biezen uit Geertruidenberg schreef op mei 20, 2020 om 1:50 pm
2 jaar gezocht na de juiste oplossing voor onze bijboot op een Bruijs Spiegelkotter en samen met Piet tot de perfecte oplossing gekomen. Wij zijn er zeer blij mee en trots op. Zeker als je van een davit in STIJL houd. Aanbeveling meer dan waard.
René René uit Elburg schreef op juli 25, 2019 om 7:18 am
Na lang zoeken de juiste persoon gevonden om onze wensen te realiseren. Na wat brainwaven met Piet mag het resultaat er zijn, een prachtige, stoere design beugel welke een aanvulling is op ons schip en zeer functioneel voor het gebruik onze bijboot. Erg makkelijk in gebruik d.mv. de afstandsbediening. Kortom een jong bedrijf met een mooi product, wat meedenkt met de klant en zijn afspraken na komt! Nogmaals super blij met het resultaat en ga zo door.
Tineke en dik peters Tineke en dik peters uit Arnhem schreef op juli 24, 2019 om 10:38 am
Piet van Hattem van Davit Nieuwe Stijl. Dit is het tweede seizoen dat we varen met jullie mooie systeem. We zijn zeer tevreden met dit prachtige systeem. Binnen 1 minuut het bootje in en uit het water helemaal top!
Madelon Madelon uit Huissen schreef op september 7, 2018 om 6:07 am
Wij hebben zoveel profijt van deze beugel. Zeker ook makkelijk te bedienen met je eigen mobiel. Het bootje blijft lekker schoon. Veel complimenten gehad over het design, dat mooi overeen komt met de boot. Helemaal TOPPIE!!